Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

U Navipu vino umesto plate

Radnici "Navip fruškogorca", koji štrajkuju poslednja dva meseca, dobili su ponudu od generalnog direktora da će im biti isplaćene plate, ukoliko prodaju vino koje se ne prodaje više od godinu dana.      

Preskupa pretplata za TV

Prema poslednjim podacima, oko dve trećine građana Vojvodine uredno plaća TV pretplatu, a slična situacija je i u Novom Sadu.

Spor dve vlade težak više milijardi

Pokrajinska vlada i republičko Ministarstvo za nacionalni investicioni plan još nisu počeli pregovore oko preispitivanja broja i vrednosti projekata koje bi ove godine trebalo realizovati u Vojvodini, iako je spor težak više milijardi dinara.

Ajaks se seli sa Sajmišta

Fudbalski klub Ajaks biće izmešten sa terena na "Sajmištu" ukoliko ne izmiri nagomilani dug "Spensu", koji iznosi oko 700.000 dinara.

Licitacija poslovnih prostora na pijacama

Javna licitacija za davanje u zakup poslovnih prostora na Detelinarskoj, Temerinskoj, Ribljoj i Najlon pijaci održaće se u petak, 26. marta u 9 časova, u prostorijama preduzeća "Tržnica", Žike Popovića 4.

Radnici presekli telefonski kabel

Radnici kompanije ''Instel'' koji rade na trotoaru u Miletićevoj ulici presekli su telefonski kabl, pa zbog toga u pojedinim zgradama u ovoj ulici ne rade telefoni.        

Odluka parlamenta ne obavezuje Agenciju

Član Agencije za borbu protiv korupcije Slobodan Beljanski ocenio je da odluka vojvodjanskog parlamenta koja omogućuje pojedinim poslanicima da zadrže više javnih funkcija ne obavezuje Agenciju.

Parking skuplji 5 dinara?

Predlog "Parking servisa" da parkiranje poskupi za pet dinara biće razmatran na Skupštini grada, a ujedno će biti usvojeno i uvođenje bele parking zone.